13 Haziran 2010 Pazar




Anneliğe geri döndüm derin sorgulamalardan çıkıp. Nedense yazasım var bu gece. Sevgili bebeğimin hastalığından sözedesim var mesela. Burun tıkanıklığı, öksürük canı yanıyor belli. Pek birşey yapabildiğim söylenemez; soğuk algınlığı şurubu ve öksürük şurubu o kadar. Doktor okula gittiği sürece olacak dedi. Umarım o haklıdır ve ciddi birşeyi yoktur.

Minik böcüğüm hastalığını kabullenişin, metanetin beni hayran bırakıyor; öksürüğünü geçireceğini söylediğimiz ilaçları her defasında umutla içip "ama anne öksürüğüm geçmedi" demen hayalkırıklığıyla, bilsen nasıl beni üzüyor. Söz yarın seni okula göndermeyeceğim.

Yatarken kitabımızı okuduktan sonra yarın okula gitmeyip evde beraber günümüzü geçireceğimizi söyleyince nasıl da sevindi. Bugün onun için çok da yorucu oldu. Başka okul mümkün oluşumumuzun pikniğine gittik. Başlangıçta hoşuna gitti ama zaman geçtikçe hastalığının da etkisiyle sorun çıkarmaya başladı biz de erken dönmek zorunda kaldık. Yine de hoş birgündü güzel sohbetler ve güzel insanlarla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder